Nurmijärvi panostaa uusien työntekijöiden löytämiseen viestintäkampanjalla. (Kuva: Nurmijärven kunta)

KUNTAKIERROS Nurmijärven kunta kehittää rekrytointiviestintäänsä kevään 2022 aikana. Kunta on avannut uudet rekrytointisivut osoitteessa nurmijarvi.fi/tyopaikat.

Uudet rekrytointisivut ovat toteutettu Kuntarekry-palvelun yhteyteen. Valtakunnallisessa Kuntarekry-palvelussa on valtaosa kunta-alan avoimista työpaikoista.

– Oli järkevää toteuttaa uusi rekrysivut sinne, missä potentiaaliset työntekijät ovat. Nurmijärven kunnan avoimet työpaikat tulevat paremmin esille uusilla sivuilla. Olemme halunneet helpottaa työpaikanhakua, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Nurmijärvi etsii uusia työntekijöitä pääasiassa kouluihin ja varhaiskasvatuspalveluihin. Myös erilaisiin teknisen alan, hallinnon ja toimistotyön sekä ruoka- ja siivouspalvelujen tehtäviin haetaan uusia työntekijöitä, joko vapautuviin vakinaisiin tehtäviin tai eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Nurmijärven kunta lanseerasi vuonna 2019 #Ilmiöntekijät-kampanjan, jossa kunnan työntekijät kertoivat työnsä merkityksellisyydestä. Vuoden kestänyt kampanja palkittiin vuoden viestintätekona Kunteko 2020 -gaalassa. Vuonna 2022 Ilmiöntekijät tulevat jälleen.

– Ilmiöntekijät-kampanjan keskiössä on edelleen aitous ja se, että kunnan työntekijät saavat itse kertoa omin sanoin työstään ja merkityksellisyydestä. Toivottavasti someviestintämme tekee kunnasta helpommin lähestyttävän ja laskee kynnystä hakea meille töihin, Siltanen sanoo.

Nurmijärven kunta julkaisee uusia #Ilmiöntekijät-sisältöjä somekanavissaan, kotisivuillaan ja muissa viestintäkanavissaan kevään aikana. Ensimmäiset videot on jo julkaistu ja niissä kannustamaan hakemaan muun muassa töihin kunnan varhaiskasvatukseen sekä keikkatöihin päiväkoteihin ja kouluihin.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*