Seppo Määtän kesäkiertue alkaa torstaina iltapäivällä 8.6. vierailuilla Ylikiimingissä ja Yli-Iissä, jatkuu tiistaina 20.8. Kellossa ja Kiimingissä ja päättyy keskiviikkona 28.6. Oulunsaloon ja Kaakkuriin.. (Kuva: Kai Tirkkonen)

KUNTAKIERROS Helmikuussa Oulun kaupunginjohtajana aloittanut Seppo Määttä tapaa kuntalaisia ja yrittäjiä kesäkuussa kuudessa eri paikassa Oulussa.

-Alku Oulun kaupunginjohtajana on ollut tiivis ja olen tavannut paljon sidosryhmiä, kuten järjestöjä, yrityksiä ja kaupungissamme vierailleita delegaatioita. Kesällä haluan tutustua tarkemmin sidosryhmistä tärkeimpään eli kuntalaisiin. Ja nimenomaan siellä, missä he asuvat ja liikkuvat ja siksi lähdemme tällaiselle mukavalle minikiertueella, Määttä kertoo Oulun kaupungin tiedotteessa.

Määtän kesäkiertue toteutetaan yhdessä kaupungin yhteisötoiminnan ja paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa. Kuntalaisille on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa sekä jutteluhetkiä uuden kaupunginjohtajan kanssa. Määtän mukana osassa tapaamisia ovat myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä, kesk., sekä tuleva kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso, kok.

-On erittäin tärkeää, että kuntalaiset pääsevät juttelemaan myös johtavien luottamushenkilöiden kanssa, Määttä sanoo.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*