Vähärauman uuden kirjaston avajaisia vietettiin 22. syyskuuta. Vasemmalla kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori Tiina Tommila. Kolmas vasemmalta on Vähärauman kirjastonhoitaja Minna Juhola. Porin pääkirjaston henkilökunnasta paikalla olivat Satu Mattila-Laine, Tapio Siitonen, Minna Kataja ja Heli Leppäniemi. (Kuva: Maiju Harju)

KUNTAKIERROS Porin kirjastossa aloittanut uudessa kulttuurisen nuorisotyön koordinaattorin tehtävässä Tiina Tommila. Tehtävänimike on uusi suomalaisella kirjastokentällä.

Koordinaattorin toimipaikka on Vähärauman kirjastossa, jonka avajaisia vietettiin 22. syyskuuta. Tommila järjestää tapahtumia, kerhoja sekä muuta kulttuuritoimintaa niin Vähäraumalla kuin muissakin lähikirjastoissa.

Tommila on valmistunut Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen tutkinto-ohjelmasta pääaineenaan digitaalinen kulttuuri.

– Minua kiinnostaa tapahtumatuotantojen lisäksi erityisesti pelikasvatus ja digitaalinen pelaaminen laajemmin – niin ikään pro gradussani käsittelin uusvanhoja pelikulttuurin tuotteita ja niihin liittyvää nostalgia-arvoa, Tommila kertoo.

Vähärauman kirjasto on osa Vähärauman uutta monitoimitaloa ja toimii koulun naapurissa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä