Yksi etätyökonttoreista sijaitsee Billnäsin ruukin maisemissa. (Kuva: Raaseporin kaupunki)

KUNTAKIERROS Raaseporin kaupungin syksyn markkinointisatsaus on maisemakonttorikilpailu. Kaupunki arpoo kampanjassa maisemakonttoriviikon kolmelle etätyöläiselle.

Maisemakonttorit sijaitsevat kokeiluvaiheessa Billnäsin ruukissa, Kansjerfin kulttuuritilalla Bromarvissa sekä vuonna 1810 rakennetussa talossa Tammisaaren Vanhassa kaupungissa. Jos konsepti osoittautuu toimivaksi, sitä saatetaan jatkaa ja kehittää myös tulevina vuosina.

Kampanja pyörii parhaillaan eri digimedioissa sekä pääkaupunkiseudulla että Turun seudulla.

– Idea on tietenkin lisätä Raaseporin tunnettuutta, mutta myös tutustuttaa ihmiset ympärivuotiseen Raaseporiin. Palkintolahjakorttia ei nimittäin voi lunastaa kesäsesongin aikana, ja näin ohjaamme ihmiset tutustumaan kaupunkiimme vähän eri valossa, Raaseporin kaupungin markkinoinnista vastaava Martina Rosenqvist kertoo kaupungin tiedotteessa.

Raaseporin viehätys on Rosenqvistin mukaan sen monipuolisuudessa ja kaksikielisyydessä, ja kaupunki haluaa kampanjassa näyttää, että Raasepori on paljon muuta kuin kesäkaupunki.

Maisemakonttorien paikat on valittu niin, että ne edustavat mahdollisimman hyvin Raaseporin erityyppisiä miljöitä.

– Näin kampanja uppoaa yhtä hyvin laatutietoiseen businesstyyppiin, rauhaa rakastavaan kirjailijaan tai vaikkapa inspiraatioita hakevaan luovan alan moniosaajaan. Ja kaikesta päätellen tämä teema kiinnostaa ihmisiä, koska innostuneita osallistujia on jo kertynyt tosi mukavasti, vaikka kilpailu on pyörinyt vasta viikon verran, Rosenqvist sanoo.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*