Kuntamarkkinat ylsi tavoitteeseen eli yli 7 000 kävijään. Torstai oli perinteisesti hieman keskiviikkoa hiljaisempi, mutta liikkeellä oli silti yli 3 000 näyttelyvierasta.

Kuntaliiton kutsuvierastilaisuus keskiviikkoiltana keräsi yli 900 kävijää eli keskiviikon kokonaiskävijämäärä nousi yli 4 300:n.

Torstain päätapahtumia olivat valtiovarainministeriön kuntaosaston seminaari sekä Kuntaliiton sote-yksikön seminaari, jotka molemmat keräsivät ison luentosalin ja aulatilan täyteen.

Sote-seminaarissa käsiteltiin erityisesti integraatiota, ja positiivisia kokemuksia ja esimerkkejä kuultiin niin Ylä-Savon SOTEsta kuin Kainuun sote -kuntayhtymästä.

– Viiden vuoden aikana on saavutettu tulokset, joita nyt sote-lainsäädäntö on edellyttämässä. Ylä-Savon SOTE onkin kuin koko sote-uudistus pienoiskoossa, sanoi kuntayhtymän toimitusjohtaja Leila Pakkanen.

Kuntaliiton lakiosaston vetämät lakiklinikat vetivät tuttuun tapaan huoneen täydeltä kiinnostuneita molempina päivinä.

Lehtiteltassa nähtiin läpi tapahtuman mielenkiintoisia vieraita, torstaina haastateltavina olivat mm. kuntaministeri Paula Risikko, Kevan toimitusjohtaja Jukka Männistö, sote-lakia laatimassa ollut hallitusneuvos Pekka Järvinen STM:stä ja Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma.

Miettinen Ville
Miettinen Ville
ville.miettinen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*