–Instituuttia tarvitaan lujittamaan
Suomen kansainvälistä brändiä ja tukemaan luomun kehittämistä

elintarviketuotannossa, kertoo asiaa selvittänyt Cronberg.

Selvityksen tilasivat Mikkelin kaupunki, seudun kunnat sekä Etelä-Savon
maakuntaliitto ja ely-keskus. Taustalla oli maabrändivaltuuskunnan
julkistama tavoite, jonka mukaan puolet Suomen maatalous- ja
elintarviketuotannosta olisi luomua vuonna 2030. Valtuuskunta antoi
instituutin perustamistehtävän Helsingin yliopistolle ja Maa- ja
elintarviketalouden tutkimuskeskukselle (MTT).

Mikkelin kaupunki ja maakuntaliitto ovat valmiita rahoittamaan instituuttia sen alkuvaiheessa.

T)

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*