Kuva: Järvenpään kaupunki

Järvenpään yritys- ja elinkeinopalvelujen johtajaksi on valittu Miska Hakala, 50.

Hakala on toiminut Helsingin kaupungin Helsinki Partners Oy:n toimitusjohtajana sekä johtajana Helsingin seudun yrityskehitysyhtiö Helsinki Business Hub Oy:ssä. Aiemmin hän toiminut liiketoiminnan kehityksen ja myynnin tehtävissä muun muassa F-Secure Oyj:ssä, UPM-Kymmene Oyj:ssä ja Nokia Oyj:ssä. Hakala on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta.

– Järvenpään lähtötilanne yritystoiminnalle on erinomainen ja uusi yritys- ja elinkeino-ohjelma antaa selkeän suunnan tekemiselle. Uskon, että pystymme yhdessä osaavan tiimin ja verkostojemme kanssa edesauttamaan paikallisten yritysten kasvua ja uusien sijoittautumista Järvenpäähän. Pidän siitä, että tämä tehtäväkenttä mahdollistaa hyvät tulokset kasvun, työpaikkojen ja verotulojen muodossa, Hakala sanoo Järvenpään kaupungin tiedotteessa.

Business Järvenpään brändin alla toimivat Järvenpään yritys- ja elinkeinopalvelut käynnistyivät kaupunkikehityksen palvelualueen osana 1.1.2023 korvaten aiemmat elinvoimapalvelut. Järvenpään kaupunkikehitysjohtajana toimii Harri Palviainen.

Mainos