Ensihoidon opiskelijat Tiina Tauriainen ja Teppo Leinonen eläytyvät tilanteeseen, jossa kahdeksannella viikolla raskaana oleva nainen saa yllättäen kovat alavatsakivut kuntosalilla Utajärvellä. Potilaana Oulun ammattikorkeakoulun simulaatiotilassa on älykäs mallinukke, jolle voidaan mallintaa esimerkiksi sykkeen ja verenpaineen. Tauriainen ja Leinonen saavat koulutuksessaan myös sairaanhoitajan pätevyyden. (Kuva: Kai Tirkkonen)

Ensihoidon opiskelijat Tiina Tauriainen ja Teppo Leinonen eläytyvät hyvin tilanteeseen, jossa kahdeksannella viikolla raskaana oleva nainen saa yllättäen kovat alavatsakivut kuntosalilla Utajärvellä.

Kaksik...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa