Joensuun kaupungin matkailuauto erottuu liikenteessä tarrojensa vuoksi – edukseen. (Kuva: Joensuun kaupunki)

Joensuun kaupunki on hankkinut henkilöstönsä käyttöön asuntoauton. Asuntoautoa vuokrataan työntekijöiden yksityiskäyttöön ja sitä tullaan käyttämään myös työntekijöiden työ- ja virkamatkoihin ja –majoituksiin.

Lisäksi työyhteisöt voivat käyttää autoa erilaisten virkistysretkiensä kulkuneuvona, tukikohtana ja tarvittaessa majoittumispaikkana.

Asuntoauto toimii samalla kaupungin liikkuvana mainoksena, sillä se on teipattu näyttävillä Joensuu-teippauksilla, joissa on mukana lämmintä huumoria, kuten

Joensuun kaupungilla ei ole käytössä henkilöstön ja työyhteisöjen virkistyskäyttöön tarkoitettuja mökkejä tai muita vapaa-ajanviettopaikkoja.

– Ajattelimme, että meillä olisi mökissämme pyörät, jolloin jokainen voi ajaa mökin sinne minne itse haluaa mennä, henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen sanoo Joensuun tiedotteessa.

Asuntoauto lähtee liikenteeseen torstaina 30.6. ja autolle on käyttövarauksia jo elokuun loppuun saakka. Työntekijät ovat ottaneet auton vuokrausmahdollisuuden innolla vastaan. Heinä- ja elokuun ajalle varauksia tuli niin paljon, että käyttövuorot jouduttiin arpomaan.

Työntekijöiden yksityiskäytöstä peritään vuokraa, jolla katetaan auton käyttö- ja huoltokustannuksia. Työyhteisöjen virkistyskäytössä sekä virka- ja työmatkoilla vuokraa ei peritä.

Katso Joensuun kaupungin video bussin huristelusta

Miettinen Ville
Miettinen Ville
ville.miettinen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*