OAJ:n Heljä Misukka ja Kuntaliiton Terhi Päivärinta Kuntatalon edustalla
Kunnissa jännitetään, mihin hallitus päätyy suuressa oppivelvollisuusuudistuksessa. - Kuntien suurin pelko on se, että uudistus toteutetaan tällä rahoituksella ja tiedämme, että se on alimitoitettu, Kuntaliiton opetus- ja kulttuuriyksikön johtaja Terhi Päivärinta sanoo. - Jos laki tulee voimaan ensi vuonna, ensi syksynä kaiken pitäisi olla mietittynä. Miten oppimateriaalit jaetaan ilmaiseksi, kuka vastaa mistäkin, miten kaikki hoidetaan? Tässä hötäkässä, jossa yritetään saada kiinni oppimisvajeita, uudistuksen valmistelu ei onnistu, Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n koulutusjohtaja Heljä Misukka muistuttaa. (Kuva: Laura Oja)

Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n koulutusjohtaja Heljä Misukka ja Kuntaliiton opetus- ja kulttuuriyksikön johtaja Terhi Päivärinta ovat kyllästyneet eipäsjuupas-keskusteluun oppivelvollisuusuudistuksesta. Kummank...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa