Myös metroasemien laituritasot suljetaan perjantain lakkopäivän ajaksi kokonaan. (KUVA: KARI LÅNGSJÖ)

Kaikki VR:n kauko- ja lähiliikenteen päiväjunat perutaan perjantaina 2. helmikuuta poliittisen lakon vuoksi. Yöjunat kulkevat kuitenkin normaalisti.

VR korvaa asiakkaille lakon ajalle ostetut liput. Kaukoliikenteen kertalipun voi myös muuttaa maksutta toiseen ajankohtaan. Lisätietoja löytyy VR:n verkkosivuilta.

Lakko pysäyttää myös Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:n pääkaupunkiseudun raitio-, pikaraitio- ja metroliikenteen perjantaina 2. helmikuuta. Lisäksi metroasemat pysyvät suljettuina lukuun ottamatta osaa niistä metroasemien lippuhalleista, joissa on liiketiloja.  Metroasemien laituritasot suljetaan perjantain lakkopäivän ajaksi kokonaan.   

Kaupunkiliikenne Oy kertoo, että järjestyksenvalvojia tulee olemaan paikalla ohjaamassa asemilla liikkuvia.

Yhtiöstä kerrotaan, että joitakin vaikutuksia liikenteeseen voi tulla jo torstaina järjestettävästä mielenilmauksesta, mutta lähtökohtaisesti liikenne torstaina ajetaan normaalisti liikennöintivuorokauden loppuun asti.

Tämänhetkisen tiedon mukaan Suomenlinnan ja Kruunuvuorenrannan lautat liikennöivät normaalisti.

HSL kertoo puolestaan, että lakko pysäyttää sen junat, metrot, raitiovaunut ja pikaratikan vuorokaudeksi perjantaina 2. helmikuuta. Myös suurin osa HSL:n bussiliikenteestä jää ajamatta perjantain aikana.

HSL:n verkkosivuilta löytyy tarkempia tietoja lakon vaikutuksista.

//täydennetty uutista 30.1.2024 klo 14.40 VR:n osalta//

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä