THL:n ja Tyrnävän edustajat ottivat Demokratiatunnustuksen vastaan Kuntatalolla. (Kuva: Ville Miettinen)

Tyrnävän kunta ja THL:n tasa-arvotietopalvelu Minna ovat saaneet vuoden 2015 Demokratiatunnustuksen. Tunnustus julkistettiin Demokratiapäivän seminaarissa Kuntatalolla.

– Minna-tietopalvelu on erinomainen silta hallinnon, tutkimuksen, politiikan ja kansalaisyhteiskunnan välillä. Tietopalvelu edesauttaa harkitun ja tutkimuspohjaisen päätöksenteon kehittymistä suomalaisen yhteiskunnan eri sektoreilla, perusteluissa todetaan.

Tyrnävän kunta palkittiin monipuolisesta, aktiivisesta ja aidosti osallistavasta vuorovaikutuksesta asukkaiden, yritysten ja kolmannen sektorin kanssa.

– Kunnassa on hienosti kutsuttu mukaan eri-ikäisiä kuntalaisia ja eri järjestöjä sekä osallistettu heitä kunnan hyvinvointityöhön. Tyrnävällä on onnistuttu luomaan omaleimaista, houkuttelevaa ja innostavaa asuin- ja elinympäristöä.

Katso Tyrnävän kunnanjohtajan Marjukka Mannisen haastattelu Kunta.tv:stä:

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Monien mielestä Tasa-arvotiedon keskus Minna on lähinnä vitsi ja välittää hyvin sukupuolittunutta tasa-arvonäkemystä-ja tietoa.

  2. Tasa-arvotiedonkeskus Minna!! Oikea syy täytyy olla miesvihan levittäminen. Puolueellisempaa propaganda töräyttelijää ei kyllä tule ihan heti mieleen.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*