”STM:n, THL:n ja sairaanhoitopiirin ohjeet ovat vähän ristiriitaisia. Työttömyys on noussut 7 prosentista 20 prosenttiin, aika hurjaa. ESR:n ylimääräinen tuki auki, mietitään. Karanteeniasuntoa kalustetaan. Koulut ovat pääosin kiinni”, Kolarin kunnanjohtaja Kristiina Tikkala kirjasi allakkaansa huhtikuun alkupuolella. Samaan aikaan, kun koronavirus pani toiminnot uusiksi, Kolarissa puuhattiin kunnanjohtajan erottamista. (Kuva: Petra Kannisto)

Kolarin kunnanjohtajan Kristiina Tikkalan allakka kertoo koronakriisin ensimmäisistä viikoista turismista elävässä lappilaiskunnassa.  Samaan aikaan kunnassa puuhattiin hänen erottamistaan.

Kolarin kunnanjohtaja Kristiina Tikka...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa