Neljä perussuomalaista kuntapoliitikkoa lähtee muihin puolueisiin Kouvolassa, kertoo Kouvolan Sanomat. Lähtijät vetoavat luottamuspulaan.

– Ainoa ratkaisu omalle hyvinvoinnille oli ero. Siellä oli vaikeaa harjoittaa järkevää kunnallispolitiikkaa, sanoo aikuisväestön lautakunnassa istuva Joni Riihelä.

Kouvolan sitoutumattomat ry:n jäsenyyttä anoneen Riihelän lisäksi perussuomalaiset jättävät valtuutetut Toni Lampiranta ja Juha Päivärinta, jotka siirtyvät sitoutumattomina keskustan valtuustoryhmään sekä kaupunginhallituksen jäsen Minna Hietanen, joka siirtyy keskustan kaupunginhallitusryhmään.

Viime kuntavaalien jälkeen perussuomalaiset oli Kouvolan kolmanneksi suurin ryhmä 11 valtuutetulla. Nyt tapahtuneiden ja aiempien loikkausten jälkeen se on Kouvolan neljänneksi suurin ryhmä seitsemällä jäsenellä.

Viime viikolla Kouvolan perussuomalaisten valtuustoryhmän johtaja Jari Käki ilmoitti että jättää tehtävänsä. Hänet oli valittu tehtävään aiemmin tammikuussa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. En ihmettele yhtää nuita loikkauksia Kouvolassa. Olen itse Kolarissa valtuutettuna, persujen sitoutumaton ja sai 280 ääntä. Persut on persuja. Lapissa kenttä tappelee, ei organisoitua toimintaa, kaikki levällään kuin jokisen eväät. Ei ole tajuttu, että yhessä ko tekkee, niin hyä tullee. Nauratti Soinin kommentti Kreikan uuesta valta puoluueesta. Noh, semmosta soon, mutta olkhoot.

  2. Sehän rupee porukoille järki palaamaan pikku hiljaa näin ennen eduskuntavaaleja. Antaahan tämä selvän kuvan siitä, että persut ovat erittäin eripuraisia lähes joka kunnassa. Yhteishenki on pohjalukemissa. Olen nähnyt sen myöskin omassa kunnassani.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*