Kuntalehdelle haetaan uutta päätoimittajaa, joka samalla työskentelee Kuntalehteä kustantavan KL-Kustannus Oy:n toimitusjohtajana ja Kuntatekniikan päätoimittajana. Vuodesta 2020 tehtäviä hoitanut Markku Vento jää lokakuun alussa eläkkeelle.

– Tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja-päätoimittaja olisi töissä reilusti ennen kesää, KL-Kustannuksen hallituksen puheenjohtajana toimiva Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen sanoo.

KL-Kustannus on kunta-alaan erikoistunut mediayhtiö, jonka omistaa Kuntaliitto. Kuntalehden printin ja digiversion lisäksi päätuotteita ovat verkon uutismedia kuntalehti.fi, Kuntatekniikka, ruotsinkielinen Kommuntorget, Kunta-tv sekä messu- ja koulutustapahtuma Kuntamarkkinat.

Karhusen mukaan tehtävään valittavan ei välttämättä tarvitse olla ensisijaisesti journalisti.

Mainos– Kustannusalan kokemus olisi tietysti hyvä. Arvostamme ennen kaikkea myynnillistä otetta.

Karhusen mukaan toimitusjohtaja-päätoimittajan pitäisi ymmärtää KL-Kustannuksen tuotteiden yhteiskunnallinen merkitys ja uskoa tuotteiden tuomaan lisäarvoon niiden käyttäjille.

– Uusi ihminen pääsee kehittämään monenlaisia mielenkiintoisia juttuja.

Karhunen muistuttaa, että Kuntalehti on kuntakentän äänenkannattaja, ei Kuntaliiton.

Mainos– Kuntaliitto ei ohjaa sisältöä mitenkään, vaan Kuntalehti nostaa esille sellaisia asioita, joista on pakko puhua.

Hakuilmoitus:

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*