Kuntamarkkinat järjestettiin verkossa myös vuonna 2020. Tapahtuma keräsi yli 6 000 osallistujaa.

Yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten ja pandemiatilanteen epävarmuuden vuoksi hybridimallilla suunnitelluksi pidettävät Kuntamarkkinat 2021 siirtyy kokonaan verkkoon viime syksyn tavoin.

Syyskuun 15.-16. päivänä järjestettävän tapahtuman laajuus edellyttää mittavia valmisteluja, joten päätöstä ei ollut mahdollista enää siirtää myöhemmäksi.

Verkkototeutuksen turvin Kuntamarkkinat tarjoaa ajankohtaisen ja monipuolisen ohjelman laajalle yleisölle paikasta riippumatta. Ääneen pääsevät sadat asiantuntijat Kuntaliitosta, kumppaniorganisaatioista ja muista sidosryhmistä.

Kuntamarkkinoiden teemana on Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. Seminaareista ja tietoiskuista löytyy ajankohtaista tietoa kaikille toimialoille. Viime syksyn verkko-ohjelma keräsi yli 6 000 osallistujaa, joista jokainen osallistui keskimäärin 3-4 seminaariin tai tietoiskuun.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



Kuntamarkkinoiden ohjelma täydentyy aina tapahtumaan saakka. Osallistuminen on avointa ja ilmaista julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*