Kuopion uusi kaupunginjohtaja Soile Lahti on tehnyt avauksen kokonaisturvallisuuden kehittämiskeskuksen perustamisesta Kuopioon, koska siellä on valtakunnallinen Pelastusopisto. - Meille tulee Karjalan lennostoon uudet F-35-hävittäjät, ja meillä on yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa erittäin korkeatasoista tutkitustyötä, joka liittyy kokonaisturvallisuuteen ja vielä yritystoimintaankin. Paketti on kasassa. Toivoisin, että saataisiin vihreää valoa ja rakennettua aika nopeasti sellainen hyvä toimintakonsepti, jonka pohjalta asiaa voitaisiin konkreettisesti edistää, hän sanoo. Kuva: Akseli Muraja

Kuopion tuoreella kaupunginjohtajalla Soile Lahdella on niin reippaat puheet ja otteet, että vaikuttaa siltä, että savolaisten pääkaupunki ei jää hänenkään johtamanaan muiden jalkoihin.

”Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuv...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa