Puoluejohdon paneeli kokoaa politiikan kärkikaartin keskustelemaan ajankohtaisista kuntapolitiikan aiheista. Mukana on tuttuun tapaan kiperiä kysymyksiä kuntien tulevaisuudesta, taloudesta ja palveluista sekä muista ajankohtaisista politiikkateemoista. Keskustelua värittävät myös kevään 2023 eduskuntavaalit. Kuva vuoden 2021 Kuntamarkkinoilta, jotka järjestettiin verkkotapahtumana. (Kuva: Ville Palmu)

Kahden koronavuoden jälkeen läsnätapahtumaksi palaava Kuntamarkkinat alkaa tuttuun tapaan sähköisesti, kun puolueiden johtajat kohtaavat paneelikeskustelussa Kuntatalon isossa luentosalissa keskiviikkoaamuna.

Mukana keskustelussa ovat Li Andersson, vas., Anna-Maja Henriksson, r, Sanna Marin, sd., Maria Ohisalo, vihr., Petteri Orpo, kok. ja Riikka Purra, ps.

Keskustelun alustaa Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen ja paneelin juontaa toimittaja Jussi-Pekka Rantanen.

Puoluejohdon paneelia keskiviikkona 14.9. klo 10.00-11.30 voi seurata suorana lähetyksenä verkossa.

MainosVerkossa lähetetään myös KT:n työmarkkinaseminaari keskiviikkona klo 14.00 – 15.30, Huomenta kunnat -keskustelu torstaina klo 9.00-10.00 ja valtiovarainministeriön järjestämä Kuntapolitiikka käännekohdassa? -keskustelu torstaina klo 10.15-11.15.

Kuntamarkkinoiden tämänvuotinen teema on Hyvän elämän kunnat.

Seminaareja, tietoiskuja ja kuntien omaa ohjelmaa on yhteensä 370, näytteilleasettajia on 130.

-Ajan hermolla olevaa tietoa kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi on tarjolla
enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sanoo tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Liisa Paltta Kuntamarkkinoiden messulehdessä.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*