Anna-Maja Henriksson ja Sanna MArin hallituksen tiedotustilaisuudessa
RKP:n Anna-Maja Henrikssonin ja SDP:n Sanna Marinin lisäksi puoluejohdon paneelissa nähdään hallituspuolueista keskustan Annika Saarikko, vihreiden Maria Ohisalo, vasemmistoliiton Li Andersson. Oppositiopuolueista mukana ovat perussuomalaisten Jussi Halla-aho ja kokoomuksen Petteri Orpo. (Kuva: Lauri Heikkinen /VNK)

Kuntamarkkinoiden ensimmäisen päivän aamussa on luvassa tuttuun tapaan puoluejohdon paneelikeskustelu, jossa ajankohtaisista kuntapolitiikan ja valtakunnanpolitiikan asioista keskustelevat johtajat puolueista, joiden edustajia on Kuntaliiton hallituksessa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun hallituspuolueiden nykyiset puheenjohtajat ovat koolla julkisessa keskustelussa.

Elokuussa SDP:n puheenjohtajaksi valitun pääministeri Sanna Marinin lisäksi mukana ovat lauantaina keskustan johtoon valittu Annika Saarikko, vihreiden Maria Ohisalo, vasemmistoliiton Li Andersson ja RKP:n Anna-Maja Henriksson.

Oppositiopuolueita edustavat perussuomalaisten Jussi Halla-aho ja kokoomuksen Petteri Orpo.

Keskiviikkona klo 10.00-11.30 käytävän keskustelun juontaa Anna Sorainen ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä verkossa (linkki verkkolähetykseen).

Paneelikeskustelun tunnelmiin virittäydytään Kuntamarkkinoiden studiolähetyksessä klo 9.30.

Samassa studiossa käydään myös paneelikeskustelun jälkilöylyt. Kirsi Alm-Siiran juontamassa keskustelussa ovat mukana kuntaministeri Sirpa Paatero, sd., politiikan tutkija Johanna Vuorelma ja Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina.

Lue myös: Perinteikäs Kuntamarkkinat kiinnostaa myös verkossa

Kuntamarkkinoiden verkkosivusto

Miettinen Ville
Miettinen Ville
ville.miettinen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*