Rääkkylän kunnanjohtaja lupaa vastaisuudessa pysyä asialinjalla someviestinnässään. (Kuva: Pixabay)

Rääkkylän kunnanjohtaja Esko Rautiainen pyytää anteeksi käytöstään viestipalvelu X:ssä. Kunnan Facebook-sivulla julkaistussa päivityksessä Rautiainen sanoo viestitelleensä tyhmästi ja lupaa parantaa tapansa ja huolehtia siitä, että vastaisuudessa hänen somepäivityksensä ovat asiallisia.

Sanomalehti Karjalainen uutisoi perjantaiaamuna Rautiaisen epäasiallisesta someviestittelystä. Rautiainen on kommentoinut julkiselta viestipalvelu X:n tililtään vähäpukeisten naisten kuvia ja viestejä.

Puolen päivän aikaan perjantaina Rautiaisen tiliä ei enää ollut X:ssä.

Ennen anteeksipyyntöään Rautiainen sanoi Karjalaisen haastattelussa, ettei pidä viestejä asiattomina, vaan vetosi ronskiin huumoriinsa. Hän myös kertoi, että viestittely on ollut muutamien henkilöiden kanssa molemminpuolista. Rautiainen korosti, ettei koskaan lähettäisi kyseisiä viestejä, jos ne olisivat vastaanottajille loukkaavia.

Rääkkylän kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tapio Hämäläinen (vas.) kommentoi kunnanjohtajan viestittelyä erittäin sopimattomaksi. Kunnanjohtajan viestittelyasiaa aiotaan käsitellä seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa, Karjalaisessa kerrotaan.

Juttua muokattu 8.3. klo 21.45: Korjattu kaupunginhallituksen kokous kunnanhallituksen kokoukseksi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä