Valtuusto asetti kunnanhallituksen erottamista valmistelevan valiokunnan yksimielisesti. Yksi valtuutettu esitti, että valiokuntaa ei perustettaisi,  mutta ei saanut esitykselleen kannatusta.
 
Valtuusto ei sen sijaan asettanut valiokuntaa valmistelemaan kunnanjohtajan erottamista, vaan asia palautettiin menettelytapavirheen takia yksimielisesti kunnanhallitukseen.
 
Yksimielisistä päätöksistä huolimatta kokouksen tunnelma oli kireä. Tunteet leimahtivat pintaan, kun kokouksessa oli edetty ilmoitusasioihin. Yhteen ottivat perussuomalaisia kritisoinut Vesa-Pekka Sarparanta, kok. ja omia joukkojaan puolustanut perussuomalaisten Seppo Romppainen.
 
Romppainen vaati anteeksipyyntöä Sarparannalta. Sarparanta oli aiemmassa puheenvuorossa tiukin sanoin arvostellut perussuomalaisten tapaa toimia kuntapolitiikassa. Sarparanta ei pyytänyt anteeksi puheitaan.
 
– Jouduin toteamaan, että tällaiset erimielisyydet on syytä selvittää jossakin muualla kuin valtuustosalissa. Koska oltiin ilmoitusasioissa, en myöntänyt enää kenellekään puheenvuoroa, valtuuston puheenjohtaja Anne Lukkari, kesk., kertoo Kuntalehdelle. 
 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*