Avaruuden pääkaupungin tuore taivastelija Thomas Halloran miehistöineen. (Kuva: Seinäjoen kaupunki)

Avaruuden pääkaupungiksi julistautunut Seinäjoki on taivastelijansa löytänyt. Taivastelijaksi valittu kotkalainen Thomas Halloran on täysin neitsyt seinäjokisten suhteen, joten taivasteltavaa taatusti riittää.

-Olen todella innoissani siitä, että minut on valittu taivastelijaksi Seinäjoelle. Taivastelijan pesti on minulle oikeastaan ihan unelmaduuni, koska rakastan matkustamista, seikkailuja ja videoiden tekemistä, omaa Youtube-kanavaa pyörittävä tuore taivastelija paljastaa.

Se millaisen vaikutuksen kaupungin vilkas yrityselämä, koulutusmahdollisuudet, Lakeuden Risti, jäyhät painijat, pohjalaiset pesäpalloilijat ja tappelut grillijonossa aamuyön tunteina tekevät puoleksi australialaiseen tutkimusmatkailijaan selviää aikanaan Seinäjoen kaupungin sosiaalista mediaa seuraamalla. Pääkanavana Thomas-taivastelijan viesteille tulee toimimaan Facebook.

-Emme ole koskaan aiemmin käyneet Seinäjoella, joten odotamme innolla mitä pääsemme näkemään ja kokemaan avaruuden pääkaupungissa. Toivottavasti saamme paikallisilta paljon vinkkejä mitä Seinäjoella kannattaa tehdä, vaimonsa ja pienen tyttärensä kanssa lakeudelle saapuva Halloran toivoo.

Kampanjalla hyvä startti

Kymmenen päivän mittainen taivastelijan-pesti käynnistyy ensi viikolla. Rekrytointi- ja taivastelijakampanja ovat osa Seinäjoki – avaruuden pääkaupunki -markkinointikokonaisuutta, joka pyrkii vahvistamaan Seinäjoen tunnettuutta ja vetovoimaa asuin-, opiskelu-, työ-, yrittämis- ja matkailukaupunkina.

Taivastelijan tehtävään tuli määräaikaan mennessä 162 hakemusta. Taivastelijan haku tavoitti yli miljoona työikäistä suomalaista ja toihinseinajoelle.fi-sivustolla vieraili yli 23 000 kävijää.

-Olemme tyytyväisiä niin itse taivastelijaan, kuin kampanjan saamaan huomioonkin. Kampanja on lähtenyt hyvin liikkeelle, myhäilee Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*