Helsingin kaupunki kunnostaa Nurmijärvellä omistamansa Röykän sairaalan kiinteistöjä turvapaikanhakijoiden hätämajoituskäyttöön, uutisoi Helsingin Sanomat.

Ensimmäiset turvapaikanhakijat saattavat päästä Röykän tiloihin jo tällä viikolla. Sairaalan 12 rakennuksessa on mahdollista majoittaa 400-500 turvapaikanhakijaa.

Espoo tiedotti eilen, että Rinnekodin tiloihin perustetaan alaikäisille yksin maahan tulleille turvapaikanhakijoille hätämajoitusyksikkö.

Myös mm. Jyväskylä ja Tampere suunnittelevat sairaalatilojen hyödyntämistä hätämajoituksessa.

HS:n mukaan Espoo ja Vantaa selvittävät myös, onko yksityisten tahojen tarjoamiin toimistotiloihin mahdollista majoittaa pakolaisia.

Uutinen HS:n verkkosivuilla

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. ON SE PERKELE ! KUN HELSINGILTÄ LÖYTYI ÄKKIÄ RAHAA KUNNOSTUKSEEN RÖYKÄN PAKOLAISKESKUKSEEN ??? SUOMALAISET KODITTOMAT OLISIVAT TARVINNEET JA TARVITSEVAT KODIN MUTTA HEIDÄT UNOHDETTIIN JA SYRJÄYTETTIIN MUTIAISTEN ,VÄÄRÄUSKOISTEN PUOLESTA ! SAAAATANAN VALOPÄÄT !!! MITÄÄN NIILLÄ EI OLE ANNETTAVAA SUOMELLE KUIN ONGELMIA ! OSAAVAT VAIN IMEÄ SOSIAALITURVAN HYÖDYN,KOULUTUKSEN JA SITÄ KAUTTA TULEVAN TAKUUELÄKKEEN ! VALITTAT,PURNAAVAT,SIKIÄVÄT KUIN ROTAT , HEITTÄÄ KIVIÄ JA RAISKATA ym. et cetera !!!!!!!!!!! KULUT JA ONGELMAT TULEVAT OLEMAAN USKOMATTOMAT MUTTA SUOMALAISILTA ITSELTÄÄN OTETAAN JA NE RAHAT MENEVÄT KREIKKAAN,MAAHANMUUTTALIEN TASKUIHIN. SUOMALAISILTA ON VIETY SANANVAPAUS JA OMAN MIELIPITEENSÄ SANOVAT VAIENNETAAN. HEIPPA KUSIPÄÄ PÄÄTTÄJÄT ,KUKKAHATTUTÄTIT JA MUTIAISTE HYYSÄÄJÄT ! ITSE ETTE LUOVU MISTÄÄN !

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*