Vauvan jalkapohja
Lohjalla kokeiltiin viime vuonna koliikkivauvojen hoitamista vyöhyketerapialla. Vanhemmat kertoivat pääasiassa hyvin positiivisista kokemuksista. Tiedeyhteisössä monet pitivät kokeilua kuitenkin liian suppeana johtopäätösten tekemiseen. Lisäksi kiinnitettiin huomiota verrokkiryhmän puuttumiseen. Nyt Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin eettinen toimikunta on puoltanut laajempaa tutkimusta asiasta ja Lapsi ja Luonto Säätiö on luvannut rahoittaa uuden tutkimuksen. Se rahoitti myös Lohjan kokeilun. Lisäksi tutkimusryhmässä olevalla väitöstyön tekijällä on Wihurin säätiön rahoitus. (Kuva: Pixabay)

Koliikkivauvojen hoitokokeilu vyöhyketerapialla on saamassa jatkoa. HUSin eettinen toimikunta puoltaa tutkimusta ja sille on järjestynyt rahoitus. Tutkimus antaa lisää tietoa siitä, voiko kosketukseen perustuvilla hoidoilla olla vaikutusta...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa