Hygieniahoitaja Niina Nurmi keskustelee asiakkaan kanssa
Työnteko infektioiden torjuntayksikössä Turun hyvinvointialalla mullistui, kun koronapandemia alkoi levitä. Osastonhoitaja Niina Nurmi syöksähtelee omien sanojensa mukaan nyt tulipalosta toiseen. Koronasta on ollut hänen mukaansa myös jotain hyötyä. - Kun aloitin yli 20 vuotta sitten, olin kaupungin ainoa hygieniahoitaja ja kiersin laitoksissa puhumassa näistä asioista. Silloin tuntui, että kun puhuin käsihygienian tärkeydestä, ihmiset loikkivat piiloon. Mutta vautsi vau, nyt jopa ministerit muistuttavat, kuinka tärkeää on pestä käsiä. (Kuva: Jussi Vierimaa)

Työnteko infektioiden torjuntayksikössä Turun hyvinvointialalla mullistui keväällä, kun koronapandemia alkoi levitä. Osastonhoitaja Niina Nurmi syöksähtelee omien sanojensa mukaan nyt tulipalosta toiseen.

Jos tarkkoja ollaan, n...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa