Jyväskylä myi lokakuun lopussa 13 sote-kiinteistöään pohjoismaiselle sijoitusyhtiölle Infranodelle. Kaupaksi meni muun muassa kiinteistö, jossa on Palokan terveysasema. Sote-kiinteistöistä onkin hierottu kauppaa eri puolilla maata. Muutosjohtaja Ville-Veikko Ahonen valtiovarainministeriöstä korostaa, että alueilla pitää olla nyt työrauha. Ministeriö painottaa sitä, että kunnat harkitsisivat tarkkaan ennen kuin myyvät kiinteistöjään. (Kuva: Petteri Kivimäki)

Jyväskylä myi lokakuun lopussa 13 sote-kiinteistöään pohjoismaiselle sijoitusyhtiölle Infranodelle. Kauppaa kaupunki perustelee sillä, että lain määräämän siirtymäajan jälkeen kiinteistöjen kohtalo on epävarma. Jatkossa mukaan tulee muun muassa k...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa