Kuva: Liisa Takala
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuoreimman koko maata kattavan Kouluterveyskyselyn mukaan nuorten humalahakuinen juominen on jatkanut vähenemistään. Päihteiden vastaisessa tapahtumassa Espoon Kaitaan koululla Vanhemmat nuorten puolesta ry:n Heidi Laasonen sekä 9D-luokan oppilaat Lotta Pohjanhovi, Vellamo Hämäläinen ja Yousuf Naderi valmistelivat materiaalia. Taustalla näkyvä Jarkko Stenius piti tapahtumassa puheenvuoron kasvamisen vaikeuksista ja elämän muutoksista.

Espoossa toimii yhteistyöverkosto nuorten päihteiden käytön ehkäisemiseksi. Toiminnan aloittivat kolme äitiä, joilla oli huoli espoolaisista nuorista. – Tietoa nuorten päihteiden käytöstä ja keinoja varhaiseen puuttumiseen ei saa tar...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa