Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) on nimennyt kaksi henkilöä selvittämään julkisuudessa olleita väitteitä sairaalassa tapahtuneesta kiusaamisesta.

Aamulehti uutisoi 15.12. kahdesta lääkäristä, jotka ovat käyttäneet henkistä ja fyysistä väkivaltaa työpaikalla vuosina 2010-11.

Taysin mukaan lehtijutun väite, että epäasiallinen käytös on jatkunut myöhemminkin, selvitetään tammikuun loppuun mennessä.

Selvityshenkilöinä toimivat aikuispsykiatrian vastuualuejohtaja osastonylilääkäri Aino Mattila sekä sisätautien ja keuhko-, iho- ja allergiasairauksien toimialueen ylihoitaja Kaija Roine-Mentula.

– He eivät anna julkisuuteen tietoja selvitystyöstään, Tays tiedottaa.

Lisäksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirin esimiehille järjestetään alkuvuodesta koulutus- ja keskustelutilaisuus yhteistoiminnan ja työsuojelun linjauksista ja käytännöistä.

Kun selvitys lääkärien toiminnasta valmistuu, PSHP:n hallitus järjestää yhteisen keskustelutilaisuuden työsuojelutoimikunnan kanssa. Toimikuntaan kuuluvat myös kaikki työsuojeluvaltuutetut. Sen jälkeen on tarkoitus linjata kehittämistarpeita ja toimenpiteitä  pääluottamusmiesten, johtoryhmän ja työsuojelun kanssa.

Lue myös:

Kiusaamista voi olla myös huono hallinto

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä