Kaksi pyöräilijää Paloheinässä Helsingissä
Kuinka sosiaali- ja terveydenhuollon sekä toisaalta hyvinvoinnin ja terveyden (hyte) edistämisen tehtävät saadaan tulevaisuudessa limittymään hyvin ja toimimaan yhdessä? Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) aluekoordinaattori Pia Suvivuo muistuttaa, että kunnan ja maakunnan vastuut ja roolit on määriteltävä selkeästi. Kolmas sektori otetaan nykyisissä sote-uudistuksen suunnitelmissa aiempaa selvemmin mukaan. - Kolmas sektori on nyt koko soten historiassa parhaiten otettu huomioon. Nyt ymmärretään sen tärkeä rooli hyvinvoinnin edistäjänä. Sillä on osaamista ja toimintaa, jota julkisella puolella ei ole, Suvivuo sanoo. (Kuva: Ville Miettinen)

Jos sosiaali- ja terveydenhuollon sekä toisaalta terveyden edistämisen tehtävien jako ei ole vielä kirkastunut, nimistö ei ainakaan tilannetta helpota.

Kuinka sosiaali- ja terveydenhuollon sekä toisaalta hyvinvoinnin ja terveyd...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa