Etäneuvottelu
Eksotessa Lappeenrannassa kirurgiksi erikoistuva helsinkiläinen poliitikko Nelli Nurminen, sd., ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (HUS) kehittämisjohtaja Visa Honkanen ruotivat etäkeskustelussa terveydenhoidon digitalisaatiota. Yksi aihe oli Apotti, pääkaupunkiseudun kuntien uusi sosiaali- ja terveydenhuollon potilastietojärjestelmä, joka on aiheuttanut paljon huolta ja huutoa. Lokakuun lopussa oli vuorossa Apotin kolmas käyttöönotto, jolloin siihen liittyi HUSin Meilahden sairaala-alue. (Kuva: Laura Oja)

Tuleva kirurgi pyytää, että digiä käytettäisiin terveydenhoidossa siellä, missä siitä on oikeasti hyötyä – eikä teknopöhinän takia. Puhelin on joskus parempi kuin yksikään äppi. Suomen suurimman sairaanhoitopiirin kehittämisjohtaja voi vai...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa