kuva: Ville Miettinen
Vaasan yliopisto toteuttaa sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman Helsingissä yhteistyössä HUSin kanssa.

Vaasan yliopisto toteuttaa viidettä kertaa sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman Helsingissä. Ohjelmaan valitaan 20 opiskelijaa korkeakoulujen syksyn yhteishaussa, joka alkaa keskiviikkona 4. syyskuuta.

Viime vuonna 20 opiskelupaikkaan oli 231 hakijaa. Hakijalla pitää olla soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva yhteiskuntatieteellisen tai terveystieteiden koulutusalan yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto.

Ohjelmaan valitut opiskelijat suorittavat hallintotieteiden maisterin tutkinnon, jonka opintosuunta on sosiaali- ja terveyshallintotiede. Tutkinnon laajuus on 120 opintopistettä. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

– Maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa osaavaa henkilöstöä sosiaali- ja terveysalalle. Opinnot vahvistavat johtamisvalmiuksia sekä lisäävät opiskelijoiden hallinnollista ja taloudellista osaamista, sanoo professori Pirkko Vartiainen.

Maisteriohjelmassa käsitellään sosiaali- ja terveyspalveluiden johtamisen ja talouden kysymyksiä ja perehdytään palvelujen kehittämiseen asiakkaiden tarpeiden ja palveluiden vaikuttavuuden näkökulmasta.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*