Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta päätti tiistaina äänestyksen jälkeen antaa terveyspalveluille valtuudet ryhtyä valmistelemaan terveyskeskuspäivystyksen siirtoa Helsingin- ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille (HUS).

Vantaan terveyskeskuspäivystyksen palvelut Peijaksessa sairaalan tiloissa on tuottanut Attendo Oy vuodesta 2008 asti. Sopimus on päättymässä 31.12.2015. Ympärivuorokautinen päivystys järjestetään perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteispäivystyksenä.

– Terveyspalveluissa on arvioitu erilaisia toteutustapoja ja todettu, että nämä vaatimukset täyttyvät Helsingin- ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin järjestämässä päivystyksessä. Vertailukohteina on ollut täysin omana toimintana tuotettu palvelu sekä Vantaan kaupungin yksityisillä palveluntuottajilla kilpailuttama palvelu, Vantaa tiedottaa.

Vantaan Hakunilan terveysaseman toiminta siirtyi Attendon kolmivuotisen kauden jälkeen Vantaan kaupungin omaksi palveluksi vuoden 2015 alussa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Wise kai hullummaksi voi mennä.
    Järjen käyttö tökkii, lääkärit eivät näytä tietävän prosesseja.
    kahden tunnin odotuksen jälkeen äidilleni määrättiin sunnuntaille ultra ja siitä sanottiin ilmoitettavan nimellä, lopulta selvisi, että siitä soitetaan, kokonaissaldo 2.45 min 86 v potilas.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä