Neuvoja ja mallia tarjotaan niin että hinnan lisäksi ruoan terveellisyys ja monipuolisuus voidaan ottaa huomioon.

tulisi olla ja minkälaisia
ravitsemuslaatuvaatimuksia on syytä esittää aterian eri osille.

THL:n tekemän selvityksen
mukaan ruoan ravitsemuslaatu mainitaan valtaosassa ruokapalveluiden
tarjouspyyntöjä, mutta viittaukset oli esitetty yleisellä tasolla ja epätäsmällisesti.


Malliasiakirja on tarkoitettu
avuksi erityisesti työpaikka- ja opiskelijaruokailun kilpailuttamisessa, mutta
siitä on tarkoitus olla apua muussakin ruokapalvelujen kilpailutuksessa.

Asiasta lisää THL:n sivulla

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä