Alue- ja paikallishallintopäivillä etsitään tänä vuonna keinoja siihen, miten hallinto voi tukea Suomen nousua. Puhujana on muun muassa OECD:n apulaispääsihteeri Mari Kiviniemi.

Valtiovarainministeriö ja Tampereen yliopisto järjestävät perinteisen tapahtuman 17.−18. elokuuta Tampereella. Seminaari järjestetään nyt kymmenettä kertaa.

Päivillä kuullaan hallinnon kehittämisen suurista linjoista ja käynnissä olevista uudistuksista. Ohjelmassa on muun muassa ajankohtaista tietoa sote- ja maakuntauudistuksesta. Seminaarissa pohditaan kuntien roolia muutoksessa sekä kansalaisten uusia sähköisiä asiointitapoja.

Alue- ja paikallishallintopäiville on yleensä osallistunut kuntien sekä valtion paikallis- ja aluehallinnon edustajia. Tilaisuuteen on osallistunut perinteisesti myös valtion keskushallinnon, liike-elämän ja kolmannen sektorin edustajia sekä alan tutkijoita.

Tapahtumasta lisää Tampereen yliopiston sivuilla

 

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. I conti tornano caro Guido, basta farli tornare raccontando i fatti per come sono e avere la volontà di informarsi seriamente su ciò che non si conosce a fondo.Non è precisione è rigirare le frittate a proprio piacere per illudersi che i dogmi del sistema siano le verità assolute. Fa più male dirsi di essere schiavi ammaestrati che comuni mortali che non vivono ma sonrvvviaopo nella semilibertà vigilata.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*