Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja kuntatoimijoille tuottava Kunnan Taitoa Oy
käynnistää koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.

Yt-neuvottelut käynnistyvät 20. elokuuta. Mahdolliset vähentämistoimenpiteet ovat enimmillään 60 henkilötyövuotta. Alustavan arvion mukaan yt-neuvottelut saadaan päätökseen lokakuun alkuun mennessä.

Yt-neuvotteluilla haetaan parempaa tuottavuutta ja kilpailukykyä. Yhtiö sanoo tiedotteessaan varautuvansa toimintojen uudelleenjärjestämisellä alan toimintamallin muutokseen, jossa digitalisointi ja automatisointi muuttavat talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten toimenkuvia ja osaamisvaatimuksia.

– Tavoitteenamme on rakenteellisten uudistusten ja toiminnan tehostamisen myötä tarjota kuntatoimijoille entistä kustannustehokkaampia, parempaan taloudenpitoon ja johtamiseen liittyviä palveluita, sanoo Taitoan toimitusjohtaja Anne Lindqvist.

MainosVuonna 2010 perustettu, kuntatoimijoiden perustama Kunnan Taitoa tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä johtamisen tietopalveluja.

Yritys toimii 12 paikkakunnalla ympäri Suomen ja palvelee yli 100 kuntaa, kuntayhtymää ja kuntien omistamaa yhteisöä. Yhtiön palkkalistoilla on noin 550 työntekijää. Vuonna 2014 yhtiön liikevaihto oli 33 miljoonaa euroa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*