Kuva: KuntaPro/tiedotus
Kunnan Taitoa Oy:n ja KuntaPro Oy:n toimitusjohtajat Sami Puukari ja Mika Kantola kertoivat yhdistymistä koskevasta aiesopimuksesta kesäkuussa.

Kuntaomisteiset talous- ja henkilöstöhallinnon yritykset KuntaPro ja Kunnan Taitoa ovat vahvistaneet yhtiökokouksissaan yhdistymisen ja uuden yhtiön toiminnan aloittamisen.

Uusi yhtiö on Sarastia, ja se aloittaa toimintansa huhtikuun alussa. Sarastia palkkalistoilla on runsaat 800 työntekijää ja se välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Liikevaihto yltää 88 miljoonaan euroon.

KuntaPron omistajina on 90 kuntaa ja kunnallista organisaatiota sekä Kanta-Hämeen ja Satakunnan maakunnat. Kunnan Taitoan takana on 150 kuntaa ja kunnallista organisaatiota sekä Varsinais-Suomen, Kymenlaakson ja Lapin maakunnat. Näin ollen Sarastialla on yhteensä 240 kuntataustaista omistajaa.

Sarastian tytäryhtiöitä ovat Sarastia Rekry ja Sarastia Perintä, jotka tarjoavat omistajille henkilöstöpalveluita sekä perintäpalveluita.

Sarastian hallituksen puheenjohtajana toimii Kevan varatoimitusjohtaja Kimmo Mikander. Organisaatiota koskevat nimitykset tehdään vuoden loppuun mennessä.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*