Kuva: Akseli Muraja
Kuopion kaupungin työllisyyspalvelujen johtaja Pirjo Oksanen (edessä) sanoo, että rakennetyöttömyyttä ei selätetä, ellei selättäjinä ole mahdollisimman isoa porukkaa. Kuopiossa ei haluta uudesta ASKEL-yhteispalvelusta mitään kokeilua vaan pysyvää työtä, jotta iso ongelma alkaa myös todellisuudessa ratketa. Kuvassa taustalla työllistämisen asiantuntijoita TE-toimistosta ja Kuopion kaupungilta: Sari Jäntti, Päivi Forrström, Heidi Räsänen, Sari Tiihonen ja Annika Ojala.

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelujen asiakkaista valtaosa on ikääntyneitä. Esimerkiksi vuodenvaihteessa päättyneessä alueellisessa työllisyyskokeilussa 60 prosenttia oli yli 50-vuotiaita. Toukokuun alussa kaupungissa aloitettiin TE-toimi...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa