- Luotan, että tuuli puhaltaa tummat pilvet pois sataman yltä, sanoo Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen. Tummilla pilvillä hän viittaa Kaipolan paperitehtaan sulkemiseen, jonka laineet lyövät Raumalla asti, vaikka matkaa sinne on Jämsästä lähes 250 kilometriä. Kaipola oli Rauman sataman suurimpia asiakkaita. Sen sulkeminen voi vaikuttaa meriliikenteeseen niin, että Raumalle tulee entistä pienempiä laivoja tai liikenne harvenee. Luukkonen tähdentää, että on äärimmäisen tärkeää hahmottaa, mihin isojen teollisten yritysten lonkerot ulottuvat ja missä riskit piilevät. (Kuva: Jussi Partanen)

Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen luotsaa Raumaa ohi koronakarikoiden. – On äärimmäisen tärkeää hahmottaa, mihin isojen teollisten yritysten lonkerot ulottuvat ja missä riskit piilevät. Vaikutukset eivät ole vain paikallisi...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa