Joensuun kaupungin henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen (vas.) tähdentää, että kunnissa pitää olla eri-ikäisiä palvelemassa ja kohtaamassa kuntalaisia. - Se on myös työyhteisön kannalta tärkeää. Joensuun tuore työtyytyväisyyskysely vahvisti kaupungin linjaa kohdella eri-ikäisiä samalla tavoin. Senioriohjelma sai aikoinaan Joensuussa tyrmäävän palautteen. - Eivät viisvitoset ja vanhemmat halua tulla leimatuiksi ja lajitelluiksi. He eivät halua, että heitä kohdellaan eri tavalla kuin muita, hän sanoo. Kuvassa oikealla henkilöstön kehittämispäällikkö Päivi Tolvanen. (Kuva: Tommi Raitio)

Onko yli 55-vuotiaiden tie tulossa myös kuntatyöpaikoilla? Joensuussa ja Turussa vakuutetaan, että ei. Kaupungit palkkaavat myös konkareita ja yrittävät pitää heidät töissä mahdollisimman pitkään.

Viesti kunnanjohtajalta pysäyt...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa