Helsingin kaupungin ongelmat Sarastian palkanmaksujärjestelmän käyttöönotossa ovat herättäneet hyvinvointialueiden valmistelijat pohtimaan, miten homma pelaa muutaman kuukauden kuluttua. - On se keskusteluttanut paljon, kun uusia asioita on esitelty henkilöstölle. Kun tulee sana Sarastia vastaan, se hätkäyttää kuulijoita. Silloin ruvetaan epäilemään, että saadaankohan me palkkoja lainkaan, Oma Hämeen HR-järjestelmien projektipäällikkö Ulla Palttala kertoo. (Kuva: Liisa Takala)

Yksi hyvinvointialueiden valmistelun onnistumismittari on palkanmaksun sujuminen tammikuussa 2023. Palkanmaksujärjestelmien ylösajo, varmistaminen ja testaus työllistävät hyvinvointialueiden valmistelussa koko loppuvuoden ajan alueiden ICT- ja HR...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa