Sotkamon talousjohtajana aiemmin työskennelleen Heidi Pyykkösen mielestä työ on vaikeinta silloin, kun luottamuksen tunne yhteisestä tekemisestä tai yhdessä päättämisestä häviää. - Talousammattilaisen tehtävä on tuoda faktat ja päätösten vaikutukset ennakkoon tietoon, kun päätöksiä tehdään. Aina kaikki ei voi täysin osua kohdalleen, sillä eihän talousjohtajallakaan ole kristallipalloa käytössä, hän sanoo. Ovea kuntapuolelle hän ei ole sulkenut. (Kuva: Miska Puumala)

Kuntien talousjohtajien virkoihin on monessa kunnassa tullut viime aikoina vähän hakemuksia. Yksityinen puoli voi vetää varsinkin silloin, jos kunnan päättäjien ja viranhaltijoiden suhteet ovat vaikeat. Kuntien talouspuolella on näkyvissä ...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa