Tuula Haatainen
Työministeri Tuula Haataista harmittaa se, että työyhteisöille tyypillinen vuorovaikutus puuttuu etätöistä. Haatainen muistuttaa kuitenkin, että työn tekemisen muuttuminen voi edesauttaa työn ja perheen yhteensovittamista ja helpottaa työssäkäyntiä toiselta paikkakunnalta. - Jos työpaikat menevät alta ja asuntoja ei voi myydä, etätyö voi auttaa työllistymistä, kun voi käydä vaikka vain osittain varsinaisella työpaikalla. Korona-aikana hänestä on järkevää tehdä niin paljon töitä kotona kuin vain on mahdollista. - Kun saadaan tämä korona pois pelistä, niin olen sen verran perinteisempi tyyppi, että pidän enemmän hybridimallista eli tehdään osa etänä ja osa yhdessä. (Kuva: Liisa Takala)

Työministeri Tuula Haatainen, sd., yrittää karistaa työasiat mielestään pitkillä juoksulenkeillä. Se on ollut viime aikoina vaikeaa, koska työttömyys vain kasvaa. Haatainen uskoo, että etätyö voi auttaa työllistymisessä. – Etätyö vaa...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa