Tuula Haatainen
Työministeri Tuula Haataista harmittaa se, että työyhteisöille tyypillinen vuorovaikutus puuttuu etätöistä. Haatainen muistuttaa kuitenkin, että työn tekemisen muuttuminen voi edesauttaa työn ja perheen yhteensovittamista ja helpottaa työssäkäyntiä toiselta paikkakunnalta. - Jos työpaikat menevät alta ja asuntoja ei voi myydä, etätyö voi auttaa työllistymistä, kun voi käydä vaikka vain osittain varsinaisella työpaikalla. Korona-aikana hänestä on järkevää tehdä niin paljon töitä kotona kuin vain on mahdollista. - Kun saadaan tämä korona pois pelistä, niin olen sen verran perinteisempi tyyppi, että pidän enemmän hybridimallista eli tehdään osa etänä ja osa yhdessä. (Kuva: Liisa Takala)

Työministeri Tuula Haatainen, sd., yrittää karistaa työasiat mielestään pitkillä juoksulenkeillä. Se on ollut viime aikoina vaikeaa, koska työttömyys vain kasvaa. Haatainen uskoo, että etätyö voi auttaa työllistymisessä. – Etätyö vaa...

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Kuntalehden tuottamasta jutusta. Olethan jo tilaaja?

Tilaamalla Kuntalehden digipalvelun saat rajoittamattoman pääsyn palvelun sisältöön. Kirjaudu sisään tai tilaa digipalvelu.