Pohjois-Karjalassa Ilomantsi jättäytyi pois työllisyyskokeilusta. Koko Maisema-Karjalan kokeilu peruuntui. - Meillä oli kokeilusta poisjäämiseen selkeä peruste, sillä kokeilu olisi ottanut enemmän kuin antanut, sanoo Ilomantsin kunnanjohtaja Marjut Ahokas. Ilomantsissa määräaikaisen työllisyyskoordinaattorin paikkaa varten varattiin talousarvioon kolmen vuoden pidennys. Kuntaan pyritään saamaan myös oma uusi työllisyyden hanke, johon kunta hakee ESR-rahoitusta. (Kuva: Riikka Hurri)

Työllisyyden kuntakokeilu siirtyi vuodenvaihteesta maaliskuulle. Virtain kaupungissa Pirkanmaalla olisi haluttu aloittaa heti, mutta Pohjois-Karjalan Ilomantsia siirto ei hetkauta puoleen tai toiseen. Se kokeilee ennätyksellisen laajan työ...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa