Rakentamisen digitalisaatio. Työmiehet tarkistelevat mallinnusta tietokoneen näytöltä.
Kun Järvenpään Harjulan koulun vanhin, vuonna 1931 valmistunut osa peruskorjataan ja sen viereen rakennetaan uudisrakennus sekä päiväkoti, rakennusvalvonnassa ei tarvita enää paperisotaa. Kaikki tarvittava tieto löytyy sähköisessä muodossa. Mestaritoiminta Oy:n projektipäällikkö Niko Rinne (vas.) ja rakennuttajapäällikkö Jani Kervinen ovat tyytyväisiä kehitykseen. Digitaaliset työkalut Järvenpään rakennusvalvonnassa ovat olleet arkipäivää jo vuodesta 2015. Sen jälkeen yhteistyötä on kehitetty Hyvinkään kanssa. (Kuva: Milka Alanen)

Järvenpään kaupunki ottaa kaiken irti digitalisaatiosta vanhojen rakennusten peruskorjauksessa. Kun Harjulan koulun vanhin, vuonna 1931 valmistunut osa peruskorjataan ja sen viereen rakennetaan uudisrakennus sekä päiväkoti, rakennusvalvonn...

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Kuntalehden sisällöstä. Olethan jo tilaaja?

Tilaamalla Kuntalehden digipalvelun saat rajoittamattoman pääsyn palvelun sisältöön. Kirjaudu sisään tai tilaa digipalvelu.

Älä lannistu maksumuurista

Mikäli et vielä ole Kuntalehden tilaaja, voit lukea sinua kiinnostavan jutun sekä paljon muuta ajankohtaista sisältöä kuntien todellisuuksista puolueettomalla näkökulmalla. Tilaa digitunnukset linkistä, saat Kuntalehden lukuoikeuden 20.11.2020 saakka.

Tilaa tunnukset tästä