Kunnat uudistavat nyt kilvan verkkosivujaan. Lahden uusilla verkkosivulla on aiempaa vähemmän kuvituskuvia, koska ne vaikuttavat helposti latausnopeuteen ja vievät tilaa pieneltä mobiilinäytöltä. Kotka uudisti sivunsa, koska vanhat eivät toimineet mobiililaitteissa. Pellon uusilla sivuilla avattiin virtuaalinen kulttuurihuone. Laukaa avaa uudet sivunsa keväällä. Rautavaaran kunta sai päräytettyä uudet sivunsa julkisiksi lokakuun lopussa. - Tavoitteena oli tehdä asiakaslähtöiset sivut, kertoo Rautavaaran hanke- ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi. (Näyttökuva Rautavaaran verkkosivuilta)

Teknisen tuen päättyminen, saavutettavuus ja lisääntynyt mobiilikäyttö ajavat kuntia uudistamaan verkkosivujaan. Suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja analytiikkaa.

Paras luonnostaan, Rautavaara julistaa upouusilla verkkosivuillaan. Tavoitte...

Haluatko lukea enemmän? Kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, tai tartu tarjoukseen ja tilaa tästä Kuntalehti kuukaudeksi maksutta!

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, jonka jälkeen saat kolme kuukautta tarjoushintaan yhteensä 19,90 €.

Voit perua tilauksen tarjousjakson päättyessä tai antaa sen jatkua normaalihintaisena. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Kuntalehden digitilaajana saat pääsyn kaikkiin verkkosisältöihin, tähtijuttuihin sekä kattavaan näköislehtiarkistoon.

Haluatko uppoutua uutisiimme myös ilman päätelaitteita? Täydennä tilaustasi printillä! Tilaa printtilehti osoitteessa kuntalehti.fi/tilaa