Tiina Heikka on toiminut Lapinjärven kunnanjohtajana vuoden 2014 alusta. (kuva: Liisa Takala)

Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka on irtisanoutunut. Hänen viimeinen päivänsä kunnanjohtajan virassa on 31.12.2021.

Hän kertoo tiedotteessaan, että syyt irtisanoutumiseen ovat moninaiset. Hän sanoo, että vuodet kunnanjohtajana ovat olleet työntäyteiset ja sitovat.

– Haluan antaa aikaa enemmän perheelleni, läheisilleni ja myös itselleni.

Heikka on toiminut Lapinjärven kunnanjohtajana vuoden 2014 alusta. Hän kertoo, että kaikki isot projektit, jotka hänen aikanaan on aloitettu, on saatu päätökseen tai hyvälle mallille.

– Kunnan tilanne on muutenkin hyvä ajatellen kunnanjohtajan vaihtumista. Kunnan talous on tasapainossa, uusi strategia on laadittu ja uudet luottamushenkilöt valittu. Kunnan kehittäminen ja tunnettavuuden lisääminen ovat olleet pääasiallisia tehtäviäni ja olen niissä omasta mielestäni onnistunut hyvin. Toimintakulttuuri kunnassa on toimiva. Uuden kunnanjohtajan on hyvä aika ottaa ohjat uusien luottamushenkilöiden kanssa.

– Olen tehnyt työtä täysillä ja sydämellä, nyt on aika keskittää tämä energia uusiin asioihin ja kehittyä itsekin taas osaajana uudelle tasolle.

Heikka kertoo olevansa kiinnostunut kehittämis- ja valmennustehtävistä. Hän perustaa oman yrityksen ja vie sen kautta osaamistaan eteenpäin.

– Tulevaisuus on vielä hämärän peitossa, mutta luotan siihen, että universumi hoitaa tämänkin asian.

Lue lisää: Tiina Heikalla on ”maailman paras ja kamalin työ”