Vt. kunnanjohtaja Timo Kurula on ainakin loppuvuoden sivussa Kittilän kunnan ruorista. (Kuva: Sonja Eloranta)

Kittilän kunnan tiedotteen mukaan vt. kunnanjohtaja Timo Kurula on jäänyt sairauslomalle, joka jatkuu 27.10.2017 saakka. Tiedotteen mukaan vuosilomaa Kurula hakee ajalle 30.10.–13.12.2017 sekä virkavapaata ajalle 14.12.–31.12.2017.

Törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä epäillyn Kurulan viransijaisuuspesti kunnanjohtajana päättyy vuoden lopussa. Kittilän kunnanjohtajan sijaisena toimii vs. hallintojohtaja Sanna Ylinampa.

Timo Kurula on yksi niistä Kittilän kuntavaikuttajista, jotka joutuvat ensi vuoden puolella käräjäoikeuteen vastaamaan häntä vastaan nostettuihin rikossyytteisiin. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Aki Nevalaisen allekirjoittamassa tiedotteessa todetaan, että yksi kunnanvaltuutettu on ilmoittanut eroavansa kaikista luottamustehtävistään.

-Nimeä en tässä vaiheessa kerro. Se kyllä tulee aikanaan julki, kun asiaa käsitellään, Nevalainen kommentoi eroamista Kuntalehdelle.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Lapin Kansan mukaan valtuuston jättävä kunnanvaltuutettu on keskustan Eero Holck, joka on yksi syytteen saaneista kuntapäättäjistä. 

Kunnanhallitus käsittelee myöhemmin tänään kunnanvaltuuston kokouksen ajankohtaa.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Saikulla tai virkavapaalla, kun KHOn mukaan ei voi pidättää virasta… 😉 Pitäisiköhän ministeri Vehviläisen nyt pistää piste tälle kepu-pelleilylle?

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*