Turun Sanomat kertoo, että Turun kaupungin vuokrataloyhtiö ilmoitti tiistaina lopettavansa ilmoittelun Turun Sanomissa, koska on kertomansa mukaan tyytymätön lehden uutisointiin.

Asiasta ilmoitettiin Turun Sanomien mukaan TVT-Asuntojen hallituksen nimissä TVT-Asuntojen asuntopalvelupäällikön lähettämässä sähköpostissa. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan mukaan hallitus ei ole kuitenkaan tehnyt tällaista päätöstä.

Sähköpostin mukaan asukkaat ovat reagoineet TVT-Asuntoja koskevaan sensaatiohakuiseen kirjoitteluun ja lööppimäiseen otsikointiin kielteisesti. Tämän takia yhtiöhallitus olisi päättänyt lopettaa ilmoittelun TS:n Koti-liitteessä.

Sähköpostissa todettiin myös, että jos kielteinen kirjoittelu jatkuu, yhtiö lopettaa yhteistyön TS-yhtymän kanssa kokonaan.

– Hallitus ei ole päättänyt tuollaisesta asiasta, eikä se ole ollut hallituksen asialistalla. Tämä on minullekin uusi tieto. Sen verran tässä on siementä, että yksittäiset asukkaamme ovat osoittaneet minulle mielipahaa Turun Sanomien TVT-Asuntoja koskevista uutisjutuista, vuokrataloyhtiön toimitusjohtaja Teppo Forss kertoo Turun Sanomissa.

TVT-Asunnot on Turun kaupungin kokonaan omistama yhtiö.

Turun Sanomien uutinen

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä