Tuomarit Terhi Vulli ja Eero Santanen onnittelivat Leena ja Mikko Järvistä. Kuva: Janakkalan kunta

Janakkalan kunnan kesäkisassa etsittiin, missä ja kenellä on kunnan kivoin huussi, pikkula tai hotelli helpotus eli Janakakkala.

Yleisöäänestyksen voittaja löytyy Mallinkaisilta, missä Leena ja Mikko Järvisen mökillä asioidaan sinisävyisessä, suorastaan romanttisessa tapetoidussa huussissa, Janakkalan kunta tiedottaa.

Kokonaisuuteen kuuluu myös pisuaari. Sen lisäksi, että huussi on viihtyisä, tekniikka on mietitty viimeisen päälle.

– Mikäs täällä on istuskellessa kukkamaisemissa kesäaamuisin mökinomistajat kertovat.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



Tässä on otos Leena ja Mikko Järvisen voittajahuussista. Lisää kuvia voittajahuussista ja muista finaaliin yltäneistä ehdokkaista löytyy jutun loppuun laitetun linkin kautta. Kuva: Janakkalan kunta

Kaiken kaikkiaan kisaan osallistui 23 huussia, joista tuomaristo karsi 10 finalistia. Yleisöäänestyksellä valikoitunut huussi oli sellainen, jota myös kaikki kolme tuomaria ehdotti heti kättelyssä finalistien joukkoon.

Paikan päällä he totesivat huussin olevan vielä hienompi kuin kuvissa. Toisin sanoen kisan voittaja erottui selkeästi edukseen Kanta-Hämeessä sijaitsevassa reilun 16 100 asukkaan kunnassa.

Lisäksi Janakkalan kunta tiedottaa, että yleisöäänestyksessä annettiin 537 ääntä ja voittajahuussi keräsi 107 ääntä.

Kaikista finaaliin edenneistä huusseista löytyy useita kuvia tämän linkin kautta: Janakkalan kunnan kesäkisan huussifinalistit

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*