Neuvoja ja mallia tarjotaan niin että hinnan lisäksi ruoan terveellisyys ja monipuolisuus voidaan ottaa huomioon.

tulisi olla ja minkälaisia
ravitsemuslaatuvaatimuksia on syytä esittää aterian eri osille.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



THL:n tekemän selvityksen
mukaan ruoan ravitsemuslaatu mainitaan valtaosassa ruokapalveluiden
tarjouspyyntöjä, mutta viittaukset oli esitetty yleisellä tasolla ja epätäsmällisesti.


Malliasiakirja on tarkoitettu
avuksi erityisesti työpaikka- ja opiskelijaruokailun kilpailuttamisessa, mutta
siitä on tarkoitus olla apua muussakin ruokapalvelujen kilpailutuksessa.

Asiasta lisää THL:n sivulla

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*